University of Portsmouth

University of Portsmouth
University of Portsmouth in Портсмут, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Portsmouth

University of Portsmouth е един от най-големите и успешни университети във Великобритания с утвърдена репутация. С настоящата си структура функционира от 1992 г., когато се обединяват престижният политехнически университет на Портсмут с основаното през 1869г.  Portsmouth and Gosport School of Science and Art.
 
University of Portsmouth е световно признат в сферата на изследователските програми и научни проекти по медицина, европеистика, математика, космонавтика, а доказателство за репутацията му е постоянно нарастващото субсидиране. 
 
В University of Portsmouth учат 21 368 студенти, от които 4 000 са чужденци от 140 националности. 85% от студентите изучават бакалавърски програми.
 
Университетът предлага голямо разнообразие от курсове, като за много от тях има осигурена практика по време на обучението.
 
През последните 10 години University of Portsmouth е вложил 100 млн. паунда в своите кампуси, учебни центрове и съоръжения. Университетът разполага със спортни зали, терени с естествена и изкуствена настилка, мултифункционални салони, съдебна зала, напълно заредена аптека, журналистически нюзрум, лаборатория за съдебна медицина и зъболекарски кабинет, пространство за изложби, професионален театър, фитнес и тренировъчни зали и др. Свободният достъп до всички тези ресурси стимулира студентите да развият уменията и задълбочат познанията си.
 
Разположен на южното крайбрежие на Англия, University of Portsmouth е със страхотна локация и играе важна роля за индустрията на страната. Университетът разполага с два кампуса. Основният е в централата на университета, близо до центъра на Портсмут. Другият кампус, Langstone, се намира в източната част на града. Университетът осигурява безплатни автобуси между двата кампуса. Таксиметровите услуги са достъпни, а градът има отлична инфраструктура с много велоалеи за колоездачите. Лондон е само на час и половина път с влак.
 
21 368
студенти
4000
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Portsmouth - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на Portsmouth University. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване.
 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS
2.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 4700 - 10000 GBP на година
Не се предлагат за нови студенти от ЕС.

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Portsmouth