University of the West of England

University of the West of England
University of the West of England in Бристол, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of the West of England

University of the West of England (UWE) Bristol е един от най-популярните университети във Великобритания с над 27 000 учащи и 3 000 служители. Студенти от всички части на Обединеното кралство и над 140 държави от цял свят се доверяват на UWE при избора си на висше учебно заведение, което им предоставя качествено образование, насочено към придобиване на необходимите теоретични знания и практически опит за бъдещата професионална реализация.

 

University of the West of England предлага повече от 600 бакалавърски и магистърски програми и се гордее с постоянно високи резултати за оценка на качеството на преподаване. Университетът има и силно развити партньорства и връзки с големи работодатели, които предоставят възможности на студентите да получат практически опит и да развият уменията, от които се нуждаят, за да успеят в избраната от тях кариера. The Telegraph поставя университета на осмо място в списъка на най-добрите университети за получаване на работа, тъй като 95% от завършилите го започват работа или обучение до шест месеца след дипломирането си.

 

Започнал историята си още през през XVI век, днес университетът е пример за модерно учебно заведение, което прави значителни инвестиции за подобряване на учебната среда, качеството на обучението и цялостното развитие на своите студенти. В своите три кампуса – Frenchay, Glenside and Bower Ashton – UWE разполага с изключителна технологична база: компютърна зала, три библиотеки, учебна съдебна зала, съдебномедицинска зала, въздушен тунел, полетен симулатор и други специализирани лаборатории. 

 

Бристол е разположен в югозападната част на Англия. Градът има добри транспортни връзки с други части на Обединеното кралство и е близо до международно летище с редовни линии до повечето големи европейски дестинации. Бристол се намира само на 90 минути от Лондон и на едва 15 минути от съседния град Бат, част от световното културно наследство.

30 000
студенти
12%
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of the West of England - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на University of West of England. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване.

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 AugustНеобходими документи за MBA:

1.
IELTS 6.5
2.
Диплома за висше образование
3.
Опит в релевантна сфера
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 7000 - 9250 GBP на година
MBA 15750 GBP на година
Университета предлага стипендии само на настоящи студенти.

Галерия на University of the West of England