Езикови ваканции

  • Опит и подбрани езикови школи

    Работим с внимателно подбрани и лично проверени езикови школи, за да предоставим оптимална езикова програма. Всеки от партньорите ни е акредитиран от международни институции за съответната страна и език, за да гарантират качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите.

  • Индивидуален подход и разбиране

    Заедно ще подберем на-подходящата езикова програма, така че да отговаря на възрастта, езиковите умения и академичните стремежи на учащия се. Езиков курс, след който Вие или Вашето дете ще се завърнете удовлетворени, мотивирани и знаещи повече.

  • Подкрепа на всяка крачка

    Вярваме, че езиковата ваканция може и трябва да бъде важна крачка към нещо още по- голямо - образование в чужбина, напредване в кариерата или осмисляща стъпка в живота. Ще се радваме да помогнем със съвет на всяка крачка от това пътуване.

Безплатна консултация

Град, в който ще се проведе консултацията

Намери най-добрите езикови ваканции

Виж всички курсове

За езиковите ваканции

Езиковите ваканции в чужбина са чудесен начин за вас или вашето дете да практикувате чужд език в страна, в която той се говори. Нещо повече те са възможност за всеки да се “потопи” за кратко в живота и културата на страната домакин и да започне да използва езика “естествено”. За децата, които обмислят да продължат висшето си образование в чужбина езиковите ваканции предоставят отлична възможност те да прекарат известно време в страната домакин и да се подготвят по-добре за предстоящите входни изпити и интервюта.

За последните 10 години езиковите курсове в чужбина претърпяха огромен скок в развитието си и днес те предлагат наистина стойностен начин за хора от всякаква възраст да доразвият езиковите си умения или да задълбочат езиковите си знания в конкретна област – право, медицина, маркетинг и.т.н. Езиковите курсове на сайта ни с разделени в няколко възрастови групи, защото са така подбрани, че да отговарят на специфичните потребности, знания и умения за съответната възраст.

Често задавани въпроси за езикови ваканции и езикови курсове

Как протича един типичен ден в рамките на организираната езикова програма?
Езиковите програми са отлична възможност за развиване на уменията по съответния чужд език и добиване на още по-голяма увереност. Те наблягат изключително много на усъвършенстване на комуникативните умения, като прилагат различни методи на преподаване - дискусии, дебати, игри и др. Обикновено учебните часове се провеждат сутрин от 9:00 до 12:30 или следобед от 14:00 до 17:30, а в свободното си време учениците имат възможнст да се потопят в местната култура като посетят различни забележителности и интересни места в района, разбира се със съветите на екипа на училището.
Има ли извънкласни дейности?
Извънкласните дейности варират в зависомост от района, но могат да бъдат спортни или културни, организиране на партита с много танци, или пък спокойни кино вечери.
Как се организира учебната програма?
Основният метод на преподаване е интерактивният, което означава, че структурата на курса и методологията се определят от нуждите и интересите, както и от силните и слабите страни на обучаващите се. В основата на тази методология залягат комуникативните и лексикални подходи, заедно с по-традиционно и сериозно отношение към граматиката.
Езиковата програма подхдяща ли е за моето дете?
Подобна езикова програма е изключително подходяща за деца и юноши, тъй като заедно с усъвършенстването на познанията по чуждия език, те се забавляват истински, трупат опит и приятни спомени, създават нови приятелства, като заедно с това разширяват кръгозора и общата си култура. Не на последно място участието в подобна програма е силен атестат за ученика пред бъдещия му университет.

Отзиви

Виж всички отзиви

Полезни съвети

Виж още съвети и новини

Новини

На езикова ваканция вкъщи
На езикова ваканция вкъщи
bookmark
date_range 04/30/20
Онлайн езикови курсове
Футбол и още нещо в Берлин
Футбол и още нещо в Берлин
bookmark
date_range 06/04/15
Запиши се за езиков курс в Берлин. Не пропускай да гледаш финала на Шампионска лига на живо и да подобриш знанията си по немски език.
Английско лято в Брайтън
Английско лято в Брайтън
bookmark
date_range 04/29/15
Ексклузивна оферта за езикова ваканция за деца в Англия. Вземи сега двуседмичен курс с 25% отстъпка от Orange.
Езикова ваканция в чужбина – от всичко по МНОГО
Езикова ваканция в чужбина – от всичко по МНОГО
bookmark
date_range 04/14/15
Изгодни езикови ваканции и курсове в чужбина само в твоя Orange офис
Виж още новини

Имате още въпроси?

Град, в който ще се проведе консултацията