map Alaska

Holland America Princess

Работодателят

Хотелите от веригата Holland America-Princess са собственост на корпорация, която е световен лидер в най-високия клас на туристическите услуги. С дългогодишната си история и опит, с над 11 милиона обслужени туристи, хотелската верига на компанията предоставя първокласни условия за отдих на клиентите си и възможности за работа на същото ниво за своите служители. Разположението на хотелите от веригата HAP e в най-атрактивните точки на Аляска. Отличителна черта на този бизнес е непрекъснатия туристически поток и огромния брой щастливи от престоя си туристи.

Участниците в Work and Travel, които се завръщат след ползотворно лятo работейки за HAP, винаги споделят своя напредък в работата си. С много добро заплащане и възможност да заемат по-висока позиция през следващото лято, почти сигурно е, че който е работил за този работодател ще продължи развитието си при него. Огромното разнообразие от работни позиции гарантира, че всеки участник в студентска бригада може да намери своето място, съответстващо на езиковата му подготовка.Изборът се свежда до работни позиции в кухня или ресторант, поддръжка на хотелските общи части, камериер, служител в пералня, персонал за поддръжка на автобусите и
влаковете, превозващи туристи. С типичната си грижа към служителите в отделните локации, HAP предлага настаняване в първокласни квартири и план за хранене.

Офертите

Мястото