map Virginia

Market Salamander

Работодателят

Market Salamander е харизматичен гурме пазар, разположен в очарователното село Middleburg, само на няколко крачки от Salamander Resort and Spa - 5 звезден резорт, номиниран от Forbes. Локализиран на фона на планините Блу Ридж, Мидълбърг предлага най-доброто от “Малкия град” в Америка - местни музеи на изкуствата, исторически забележителности, изискана кухня и уникални по рода си антики. Само на 40 мили се намира и града Вашингтон.
Market Salamander предлага разнообразно меню от американски и средиземноморски ястия, придружени от приятна атмосфера.
Работодателят иска да присъедини към екипа си млади, енергични и мотивирани хора, които искат да развият своите умения в ресторантьорството и сферата за работа с клиенти. Предлаганата позиция е line cook- от вас ще се изисква да приготвяте ястия и да изпълнявате други предоставени ви задачи за приготвяне на храната в определена станция.
Хаузингът и транспортът до работното място са подсигурени от работодателя. В района има богато разнообразие от хотели и ресторанти, което улеснява намирането на втора работа.

Ако искаш да придобиеш професионални умения и международен опит, да обогатиш езика си и да се запознаеш с много нови хора, то Market Salamander е точното място за теб!

Офертите

Мястото