map Massachusetts

Woods Hole Wharf

Работодателят

Woods Hole Wharf се намира на Cape Cod и предлага пресни ястия с морски дарове приготвени по типичен за местността начин.
Cape Cod е много хубав район за посещение през лятото, с бели пясъчни плажове и безкрайни дейности.Той е един от най-известните райони на
Съединени щати и е чудесно място да прекарате програмата си Work and Travel.
Тъй като Кейп Код е заобиколен от вода от три страни, времето може да бъде много трудно за прогнозиране. Температурата там варира и е от 15 до 25 градуса, така че не забравяйте да си вземете връхна дреха, когато излизате нощем.
Ресторантът се намира точно на океана и гостите му могат да се насладят на успокояващия звук от разбиващите се океански вълни и живописните залези.
Cape Cod е на час и половина от Бостън и на четири часа от Ню Йорк. Прекрасното му местоположение и красивите плажни ивици го правят много желано място за отдих през топлите месеци. Ако решите да изберете това градче за следващото си лятно приключение няма да останете разочаровани. Там ще можете да се насладите на безкрайни летни забавления, включително: плуване, туризъм/разходки, велосипедни пътеки, развлечения на живо, музеи, риболов, културни събития и много други.

Офертите

Мястото