Staffordshire University

Staffordshire University
Staffordshire University in Стоук-он-Трент, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Staffordshire University

Staffordshire University e държавен университет в централна Англия. Има общо четири кампуса. Академични дейности се извършват предимно в два от тях в градовете Stoke-on-Trent и Стафорд. Stoke-on-Trent, в който е главният кампус се намира между големите градове Бирмингам и Манчестър, което го прави комуникативен малък град, със среден за Кралството стандарт на живот. Историята на университета датира още от 1914г.

Университетът разполага с шест академични департамента: бизнес и икономика; компютърни и дигитални технологии; изкуство и инженерство; здравеопазване и социални грижи; право и политика; образование.

Измежду тях могат да се отличат School of Computing and Digital Technologies, както и School of Health and Social Care. Университетът предлага разнообразни бакалавърски и магистърски програми, включващи програмиране и дизайн на игри, филмово и музикално изкуство и други. Студентите имат възможност да се обучават и практикуват, използвайки напълно оборудвания телевизионен нюзрум, CISCO лаборатория, Vicon Motion Capture System и др.

78% от изгледователската дейност на университета в година е призната за водеща и международно значима от REF 2014 (Research Excellence Framework).

Кариерният център на Staffordshire University се стреми постоянно да подобрява възможности за кариерно развитие, които предоставя на текущите си и завършващи студенти. Нововъведение за него е партньорството му с Alton Towers Resort - известна английска туристическа атракция, чрез която се доразвиват уменията и знанията на студентите в туристическата индустрия.

3 години
продължителност на бакалавърска програма

Staffordshire University - кандидатстване и изисквания

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за средно образование


Необходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS - 6.0
2.
Диплома за висше образование
Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 5130 - 9270 GBP на година
  • University Bursaries – 800GBP под формата на отстъпка от настаняването и 200GBP по сметка

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Staffordshire University