Америка е... по-близо с изгоден WAT билет

bookmark Студентска бригада
date_range 02/16/18

Ако планираш да прекараш това лято в САЩ, знаеш коя е стартовата дата на програмата ти и вече имаш работна оферта е време да помислиш за самолетния си билет.

Причини да резервираш билет за Лято в САЩ рано:

По-достъпна цена - в Orange правим всичко възможно да ти осигурим най-изгодните самолетни билети до САЩ. За това договаряме специални тарифи с авиокомпаниите, но местата по тях са ограничени. Така че колкото по-рано направиш плановете си и закупиш самолетен билет, толкова по-вероятно е да можеш да се възползваш от най-ниските цени.

По-голям избор - летните месеци са най-натоварени за авиокомпаниите, това важи в особено голяма степен за полетите до Северна Америка, така че ако побързаш имаш най-голямо разнообразие и ще можеш да избереш полетите с по-удобни часове на тръгване и пристигане.

Възможност да пътуваш с приятели - повечето свободни места на полети дават възможност да пътуваш в група и да започнеш своето Лято в Америка с най-близките си приятели.

За да се възползваш от изгодните самолетни билети до САЩ, можеш да се обърнеш към своя Orange офис. Не забравяй, че в случай на отказ на виза авиокомпаниите възстановяват цялата сума на билета, така че няма какво да загубиш, но за сметка на това има много, което да спестиш.

За автора:
Rositsa Mincheva

Избрани новини

Кажи ДА на света
Кажи ДА на света
bookmark Студентска бригада
date_range 04/23/19
Вземи самолетен билет с едни от най-луксозните авиокомпании в света. Консултирай се със своя Orange офис за полет с Lufthansa и Austrian Airlines
Orange Благоевград с нов офис
Orange Благоевград с нов офис
bookmark Студентска бригада
date_range 03/29/19
Ориндж отваря нов офис в Благоевград, открий своето Лято в САЩ, езикова ваканция или образование в чужбина
Пръскаме се от оферти
Пръскаме се от оферти
bookmark Студентска бригада
date_range 11/21/18
Вижте специалните Black Friday оферти за Лято в САЩ 2019, единствено в офисите на Orange.
discover us
discover us
bookmark Студентска бригада
date_range 10/01/18
Да откриеш Америка е незабравимо и лично пътуване, но за да ти помогнем в първите стъпки те каним на discover us!
Виж още новини