Самолетни билети

Пътуване, но с истински индивидуално отношение

Организирай мечтана ваканция или се подготви за бизнес среща, независимо къде по света. Можеш да разчиташ на помощ от Orange, за да се съсредоточиш във важните неща.

С нас можеш да разчиташ на персонален консултант, а така ще получиш наистина лично отношение и разбираемо предложение за пътуване. Предимството е, че често сайтовете за пътуване не могат да предоставят оптимално предложение с всички възможни авиокомпании и съобразявайки се с изискванията ти за час на тръгване или пристигане. Така не само пестиш, но си гарантираш и удобно пътуване.

Освен изгоден самолетен билет, Orange ще ти помогне с намирането на подходящо настаняване, неамането на кола и дори организирането на допълнително наземно пътуване. Не забравяй да ни попиташ и за медицинска застраховка, покриваща на-важните рискове.

+359 876 01 45 60

Или посети офис на Orange

Виж всички офиси

Специални цени за самолетни билети

Ако ти предстои да започнеш образованието си в чужбина, довери се на Orange да организира пътуването ти. Като лицензирана туристическа агенция и сертифициран член на IATA, Orange познава добре условията както на нискотарифните, така и на традиционните авиокомпании и на базата на опита, който притежаваме, можем да ти предложим изгоден полет, отговарящ на твоите нужди и изисквания. Възползвай се и купи своя самолетен билет до едни от най-популярните дестинации и образователни центрове в Европа: Лондон, Амстердам, Копенхаген, Рим, Милано, Берлин, Франкфурт, Париж, Виена, Брюксел.

Ако си ученик или студент, можеш да се възползваш от специалните цени на Orange за самолетни билети на България Ер и British Airways. А ето и условията и предимствата, които двете авиокомпании предлагат:

+359 876 01 45 60

Или посети офис на Orange

Виж всички офиси

Bulgaria Air

  • Най-ниски цени за младежи на възраст от 12 до 24 години и студенти до 31 години
  • Възможност за отворена дата на връщане
  • Два чекирани куфара (до 23кг всеки от тях), с изключение на Копенхаген
Милан Рим Берлин Франкфурт Лондон Амстердам Виена Брюксел Париж
193 EUR 193 EUR 246 EUR 198 EUR 227 EUR 201 EUR 229 EUR 217 EUR 236 EUR

British Airways

  • Най-ниски цени за младежи на възраст от 12 до 24 години и студенти до 31 години
  • Възможност за отворена дата на връщане
  • Два чекирани куфара (до 23кг всеки от тях), с изключение на Копенхаген
Лондон Белфаст Нюкасъл Манчестър Глазгоу Абърдийн Дъблин Единбург
93 EUR 188 EUR 166 EUR 166 EUR 166 EUR 166 EUR 166 EUR 166 EUR

* Цените са за еднопосочен билет и са различни в зависимост от това дали тръгването е от България или Англия. За двупосочните билети дестинацията на тръгване не е от значение.